Αφιερώματα

Το τέλος του Κοινωνικού Κράτους

Όλη η προπαγάνδα για την αποδόμηση του δημοσίου τομέα στη συνείδηση των ψηφοφόρων. Η πραγματικότητα για την ταξική μορφή του φορολογικού συστήματος και της παραδοσιακής ανισομέρειας των βαρών. Η σταδιακή ιδιωτικοποίηση του ίδιου του κράτους στον πυρήνα του, αλλά και η «στρατιωτικοποίησή» του, ως προϊόν της συνειδητής στροφής των «σοσιαλδημοκρατών» στη δικτατορία του κεφαλαίου, τηρώντας πιστά τις επιταγές της «Σχολής του Σικάγο».
(Δεκέμβριος 2010)  

Εργολάβοι Συνειδήσεων

Η μεθοδολογία της στρέβλωσης και του προπαγανδιστικού μηχανισμού των αστικών media. Η ελληνική περίπτωση του εφοπλιστικού και κατασκευαστικού λόμπι στο χώρο της ενημέρωσης. Και ένα «case study» στον καθωσπρέπει «Αυριανισμό» του Ομίλου Αλαφούζου.
(Ιούλιος 2010)

Έργα και Ημέρες ενός Βοναπαρτίσκου

Από την τριανδρία Παπανδρέου-Πάγκαλος-Χρυσοχοϊδης, οι οποίοι αποτελούν τα πρόσωπα-κλειδιά στο σκηνικό εκτροπής που στήνεται συστηματικά, στο επίκεντρο το τρίτο πρόσωπο-κλειδί: ο διαχειριστής του οργουελιανού υπουργείου δημόσιας τάξης, το οποίο βαφτίστηκε -για προφανείς πλέον λόγους- σε «Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη»: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης 
(Μάρτιος 2010)